Συχνές Ερωτήσεις

ΒΑΣΙΚΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

To QAZAMI είναι ένα καλλυντικό προϊόν το οποίο κάνει τα μαλλιά των αντρών και των γυναικών πιο πυκνά και λαμπερά σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα, βελτιώνοντας την εμφάνισή τους και βοηθώντας στην απόκτηση της χαμένης τους αυτοπεποίθησης. Αποτελείται από 99% φυσικές ίνες και είναι εντελώς αόρατο. Το QAZAMI εμφανίζει αντίσταση στη βροχή, τον αέρα και τον ιδρώτα αλλά μπορεί να απομακρυνθεί εύκολα με την χρήση απλού σαμπουάν.

To QAZAMI είναι ένα φυσικό προϊόν το οποίο χρησιμοποιεί την ηλεκτροστατική δύναμη του βαμβακιού προκειμένου να προσκολληθεί με τέλειο τρόπο στα μαλλιά, παραμένοντας εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΤΡΌΠΟΣ ΧΡΉΣΗΣ

Πλύνετε τα μαλλιά σας και στεγνώστε τα πολύ καλά.

Ανακινήστε το μπουκάλι και από απόσταση περίπου 10 εκατοστών εφαρμόστε το QAZAMI στην αραιωμένη περιοχή.

Αφήστε τις ίνες να εισχωρήσουν βαθιά εφαρμόζοντας ένα τοπικό μασάζ και φτιάχνοντας το look που επιθυμείτε.

Κλείστε προσεκτικά το μπουκάλι και διατηρήστε το σε στεγνό μέρος.

ΣΚΟΠΌΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ

Λυπόμαστε αλλά εάν δεν έχετε καθόλου μαλλιά τότε δεν μπορούμε να σας συστήσουμε τη χρήση του QAZAMI. To προϊόν δεν μπορεί να επιφέρει αποτελέσματα σε περίπτωση απόλυτης φαλάκρας καθώς ο τρόπος λειτουργίας του είναι να προσκολλάται στα ήδη υπάρχοντα μαλλιά της κεφαλής ενώ αποδίδει καλύτερα όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με λεπτά ή αραιωμένα μαλλιά. Όπως και να ‘χει, αν έχετε οποιοδήποτε ενδοιασμό, εμείς σας συμβουλεύουμε να το δοκιμάσετε αγοράζοντας ένα μικρό μπουκαλάκι.

Για καλύτερα αποτελέσματα συνιστούμε να χρησιμοποιηθεί σε μαλλιά μήκους 2 ή 3 εκατοστών. Το QAZAMI δεν έχει αποτελέσματα σε ένα τελείως ξυρισμένο κεφάλι. Αφήστε τα μαλλιά σας να μεγαλώσουν πριν να χρησιμοποιήσετε το προϊόν.

To QAZAMI λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Πάνω από 53% των πελατών μας είναι γυναίκες οι οποίες αγοράζουν και χρησιμοποιούν το προϊόν μας τακτικά.

ΔΙΑΘΈΣΙΜΑ ΧΡΏΜΑΤΑ

To QAZAMI διατίθεται σε αρκετά διαφορετικά χρώματα. Είμαστε σίγουροι πως θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Kοιταχτείτε στον καθρέφτη και δείτε το χρώμα της ρίζας των μαλλιών σας. Συγκρίνετε το με τους χρωματισμούς μας και επιλέξτε το πιο κοντινό στο χρώμα της ρίζας.

Εάν δυσκολεύεστε και έχετε αμφιβολίες, επιλέξτε την πιο σκούρα απόχρωση. Για παράδειγμα εάν είστε ανάμεσα σε μεσαίο και ανοιχτό καφέ, επιλέξτε το πρώτο.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Στείλτε μας πίσω το μπουκάλι και εμείς θα το αλλάξουμε, χωρίς επιπλέον ερωτήσεις.

Nαι, μπορείτε. Ακολουθείστε τις παρακάτω οδηγίες:

Απλώστε το πιο σκούρο χρώμα στα μαλλιά σας.

Απλώστε το ανοιχτό χρώμα στα μαλλιά σας.

Επαναλάβετε μέχρι να αποκτήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μετά την εφαρμογή

Δεν είναι απαραίτητη η χρήση του σπρέι φιξαρίσματος QAZAMI. Η χρήση του σπρέι εξαρτάται από τον τύπο των μαλλιών σας. Η συμβουλή μας για μεγαλύτερη διάρκεια των ινών είναι να προστατεύετε τα μαλλιά σας από την UV ακτινοβολία και από τις απότομες αλλαγές του καιρού.

Εάν ακολουθήσετε προσεκτικά τις οδηγίες, το QAZAMI δεν μπορεί να φύγει από τα μαλλιά σας ακόμη και όταν ψιχαλίζει, όταν έχει αέρα ή όταν ιδρώνετε. Είναι προφανές πως εάν ξεπλένετε το κεφάλι σας, το QAZAMI θα φύγει αμέσως.

Φυσικά και όχι. Το QAZAMI δεν αφήνει σημάδια στα ρούχα σας, στα σεντόνια σας ή στο τριχωτό της κεφαλής. Σε περίπτωση που πέσουν οι ίνες σε κάποια επιφάνεια, απλά σκουπίστε για να τις μαζέψετε.

Όχι, το QAZAMI αποτελείται κυρίως από ίνες βαμβακιού μέγιστου μήκους 0,2 χιλιοστών. Eπιτρέπει την αναπνοή του τριχωτού της κεφαλής και δεν εμποδίζει την ανάπτυξη της τρίχας.

Ναι μπορείτε, αλλά είναι προτιμότερο να χτενίσετε τα μαλλιά σας πριν την εφαρμογή του QAZAMI. Ωστόσο, μπορείτε να χτενιστείτε και μετά την εφαρμογή του. Σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε χτένα με πολύ αραιά δόντια.

Οποιαδήποτε εφαρμογή διαρκεί έως ότου πλένετε το κεφάλι σας. Μια εφαρμογή μπορεί να διαρκέσει από 3-4 ημέρες ή και παραπάνω. Η διάρκεια εξαρτάται από το μήκος των μαλλιών σας.

Όχι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σαμπουάν.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΕΤΕ ΤΟ QAZAMI;

Προς το παρόν δεχόμαστε πληρωμές, μόνο μέσω PayPal και πιστωτικής κάρτας. Η επιλογή πληρωμής με αντικαταβολή δεν είναι πλέον διαθέσιμη, καθώς πολλοί πελάτες πραγματοποιούν παραγγελίες αλλά δεν παραλαμβάνουν το δέμα, δημιουργώντας σημαντική ζημιά στην εταιρεία μας.

Εάν θέλετε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε το χρώμα του προϊόντος, στείλτε email στο info@qazamigr.com